2008-11-16

Lördagsbestyr

Igår var det en rolig och omväxlande dag. Till att börja med deltog jag i en julpaketsaktion inne i Brugg. Det hela gick ut på att informera om och förhoppningsvis få folk att delta i en aktion för att göra julpaket till vuxna och barn i några öststater samt att sätta ihop och slå in dessa paket. Många som gick förbi var intresserade och hjälpte till antingen genom att donera pengar eller genom att gå in i affären och köpa något av det som paketen skulle innehålla, t.ex. ris, mjöl, kaffe, leksaker, godis, choklad, tandborstar, tandkräm, strumpor o.dyl.

När mitt pass var över kom M och hämtade mig och efter en liten sväng på stan gick vi hem och så lagade M en jättegod middag till oss. Stekt kött med hasselbackspotatis, brysselkål och paprikasås. Mumsfillibabba!

Sedan var det dag för tjejkväll med sminkkurs inne i Brugg. M spenderade kvällen med Wii, film och öl hemma hos C. Vi var fyra stycken som fick lära oss lite mer om smink och fick tips och råd för hudvård av Mary Kaykonsulten X. Mycket trevligt. Vi blev faktiskt riktigt snygga allihopa! Som belöning avslutade vi kvällen på Odon Bar innan vi skiljdes åt för vår skönhetssömn. Mycket trevlig kväll!

Trevligt var det också i fredags då M och jag hade en date. Indisk mat och Burn After Reading på bio. Också det en lyckad kväll.

Idag är det dock lite sämre ställt med oss. Ännu en förkylning har smugit sig på så idag har vi varit ovanligt slöa här hemma. Egentligen var vi bortbjudna i eftermiddag, men det har vi fått skjuta på till nästa helg. Sånt är livet. Förhoppningsvis blir det här inte långdraget och då är vi snart på språng igen.

Inga kommentarer: