2007-06-29

Vi är i Schweiz!

Nu är vi i Würenlingen! Resan gick bra och vid halv ett idag klev vi innanför dörren till det som ska vara vår lägenhet de kommande månaderna. Skönt!

Lägenheten är fin och fräsch. Det känns bra att vi ska bo här till att börja med. Den är fullt utrustad vilket innebär att det finns handdukar, lakan, strykjärn, klädnypor, köksgrejer, verktygslåda, teve, tavlor mm mm. Dessutom fungerar internet som ni förstår utan problem. Så snart våra flyttkartonger kommer ska jag gräva fram kamerakabeln och ladda upp några bilder så att ni får se hur vi bor för tillfället!

De senaste nätterna har jag inte sovit superbra så av förklarliga skäl är jag otroligt trött nu. Idag gick vi dessutom upp redan kvart över fyra för att vara på Arlanda i tid så vi har båda lite sömn att ta igen... :-) Därför blir det inte så mycket bloggat just nu, men det kommer mera så småningom.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra att ni är framme hela och hållna! Väntar med spänning på bilderna...
Kram! Ida

Anonym sa...

Det låter bra. Kul att ni blev internetanslutna med en gång :-)

Ulrika sa...

Ja, det är verkligen skönt att internet fungerade med en gång. Det underlättar ju verkligen när man är på ett nytt ställe när man kan kolla upp hur saker och ting fungerar via internet.