2007-06-12

Arbetstillstånd

De är tydligen snabba och effektiva i Schweiz. M har redan fått sitt arbetstillstånd! En sak mindre att oroa sig för.

Nu närmar sig vår flytt med stormsteg. Vi saknar vår soffa... Ikväll blir det kuddar på mattan framför teven när vi ska kolla på "Karl för sin kilt" och "House" istället för varsitt soffhörn. Det känns lite primitivt, men det ska nog gå bra. Vi har i alla fall teven kvar i lite mer än en vecka till. :-)

5 kommentarer:

miyala sa...

VÄLKOMMEN HIT!

Ulrika sa...

Tack så mycket! :-)

Anonym sa...

Så skönt att det gick snabbt med arbetstillståndet. Då är väl alla formaliteter avklarade?

Anonym sa...

Fick för mig att kolla bloggarna du länkat till. Vad menar du med att förleda mig till en sida som "for the love of godis"? Nu blev jag ju sötsugen. Men en kul idé att blogga om godis. Finns det något det inte bloggas om egentligen?

Ulrika sa...

Susanna: ja, det är jätteskönt. Nu måste vi bara se till att faxa en kopia på M:s anställningsbevis och vårt hyrsekontrakt till flyttfirman så snart vi kommer fram så att de kan ta våra saker över gränsen.

Förlåt att jag frestar dig med godis, men det är ju alltid trevligt att läsa om och titta på godis. Du får se det ungefär som att läsa i en kokbok - mycket ser gott och smaskigt ut, men det betyder ju inte att man måste laga till (eller äta) det med en gång för det... :-)