2009-03-17

Snö i Davos och vår i Brugg

I lördags steg vi upp supertidigt och tog tåget kl. 06.00 från Brugg till Davos. Kl. 10.00 stod vi i skidbacken, redo för vårt första åk. Solen sken och snön gnistrade och glänste. Vädret hade inte kunnat vara bättre och trots att det molnade på under dagen hade vi sol hela tiden. Vilket vi tydligt kunde se på våra röda ansikten när vi kom hem... Solkräm till trots lyckades vi båda två bränna oss i ansiktet. Fler bilder finns som vanligt i Picasaalbumet.



I söndags tog vi det mest lugnt. På förmiddagen var det varmt och soligt vårväder, men på eftermiddagen blev det molnigare och lite kallare. Vi trotsade regnhotet och tog en lång promenad i alla fall innan vi mös hemma med te, mackor och semlor.

Igår var det ännu en otroligt vacker vårdag. Jag åkte till Baden för att fika med F och det var tillräckligt varmt för att vi skulle kunna sitta utomhus. Efter fikat tog vi en lång promenad och sedan var det dags för mig att ta tåget hem till Brugg igen. På vägen hem cyklade jag förbi C. I hennes trädgård blommar det så här fint:

Inga kommentarer: