2008-02-25

Låg aktivitet

Här på bloggen är aktiviteten för tillfället låg. Det motsatta kan man säga om den senaste tiden här. :-)

I fredags var det så dags för terminens första orkesterrepetition. Det var roligt och inte lika svåra stycken som i höstas (men då var jag ju ändå inte med på konserten). Hur som helst består vårens program av följande stycken:
  1. Ein musikalilscher Spass av Wolfgang Amadeus Mozart
  2. Der Schulmeister av Georg Philipp Telemann
  3. Eine kleine Lachmusik av Wolfgang Schröder
Det blir säkert roligt... :-)

I lördags tog vi det extremt lugnt. M har haft bihåleinflammation så det var inte läge för några äventyr i helgen. Istället softade vi hemma hela förmiddagen och tog sedan en lugn promenad in till centrum på eftermiddagen. Vi tittade i ett par affärer, M fixade en synundersökning till körkortet och så åt vi sallad på Migros. Innan vi gick hem köpte vi för första gången här en grillad kyckling. Det var sååå gott med grillad kyckling och sallade på kvällen framför svt.se. Oj, vad vi tittade på teve: Tv-stjärnan, På spåret och Klass 9A hann vi med innan det var dags att sova.

Igår hade vi middagsgäster, familjen S, totalt fem personer. De har hjälpt oss mycket med flytten och vi har fått låna lite möbler av dem så nu passade vi på att bjuda dem på middag som tack. Först njöt vi av det vackra vädret med en cykeltur tillsammans (på vissa ställen i Schweiz var det 24 grader varmt igår!!!), sedan åt vi god mat (grekisk sallad, grekiska biffar med ris och tzatziki och frukstallad) och spelade en omgång Carcassonne tillsammans (jag vann inte, men kom inte heller sist!). Mycket trevligt!

Nu är det en ny vecka med nya utmaningar - och massor av pollen i luften! Värmen håller i sig ett tag till och jag hoppas bara att inte all snö hinner smälta bort innan vi åker på vår skidsemester...

Inga kommentarer: