2008-03-13

svt.se

Trots att vi inte har någon teve tittar vi mycket på teve. Många av svt:s egenproducerade program går nämligen att se via internet. Ibland fungerar det jättebra, ibland är förbindelsen till Sverige inte så bra och då hackar det i uppspelningen. Hur som helst måste vi vänta minst 30 minuter efter sändningstiden i Sverige innan vi kan se samma program här, men å andra sidan kan vi välja när vi vill se vad (så länge vi inte väntar för länge - programmen ligger bara ute 30 dagar efter sändning!)

I höst följde vi således På spåret. Jag har hittills sett vartenda avsnitt av Andra avenyn. Nästan lite patetiskt... :-) Dessutom har vi sett Isprinsessan och Predikanten, just nu följer vi Kungamordet, Tv-stärnan och Klass 9A. M tittar gärna på Vetenskapsmagasinet/Vetenskapens värld och det händer att vi suckar med gästerna i Plus eller förvånas med besökarna i Antikrundan. Då och då ser vi en dukumentär och M kollar ibland på Vrakletarna. I somras följde vi Ernst i Sommartorpet och då och då tittar vi i nyhetsarkivet.

Med andra ord ser vi på mycket svensk teve utan att ha en teve...

Idag ska jag titta på melodifestivalen och stryka kläder samtidigt. Ja, det är i alla fall planen, vi får se om jag hinner. Först ska jag städa och fundera ut vad vi ska äta till middag...

Inga kommentarer: