2008-01-11

Tre veckor i Sverige

Nu är det ungefär en vecka sedan vi kom tillbaka till Schweiz efter tre veckor i Sverige. Därför är det hög tid att ge en liten sammanfattning av vad vi hade för oss där hemma egentligen.

Vi började med ett par dagar i Uppsala. Där handlade vi julklappar och träffade vänner. Mycket trevligt. Tack kära vänner för goda middagar och trevligt sällskap!

Sedan bar det av till Oskarshamn där vi var den 16 till 25 december. Vi passade på att hälsa på M:s mor- och farföräldrar samt spenderade mycket tid tillsammans med resten av M:s familj. Julafton tillbringade vi hemma hos M:s syster med familj, tillsammans med svärföräldrarna, och det var mycket trevligt.

Därefter satte vi oss på tåget för att ta oss till Falun och min familj. När vi kom på juldagskvällen var hela min familj där, men redan dagen efter åkte äldsta lillsyrran iväg. Men vi hann ju träffas lite i alla fall. Det var roligt att pappa var hemma. Han ska vara hemma hela tiden nu. Lagom till jul kunde han börja äta normalt igen. Vilken lycka för honom som äskar dopp i grytan, skinka och sillsallad!

Pappa sitter i rullstol för tillfället, men bara under tiden vi var där gjorde han framsteg med vänstersidan, så hoppet finns fortfarande att han ska kunna stå och gå så småningom.

Nyårsafton lämnade vi dock mamma, pappa och brorsan hemma för att åka på bröllop i Lindesbergstrakten. Roligt och annorlunda sätt att fira in det nya året på. När vi ändå var i krokarna passade vi på att besöka mina morföräldrar i Kumla innan vi åkte tillbaka till Falun.

Det har varit tre underbara veckor i Sverige och vi är jätteglada att vi hann träffa så många. Tyvärr, som alltid i jultider, är det
dock svårt att få tid att träffa alla vänner och släktingar. Men ni är ju alltid välkomna att komma hit istället! :-)

Inga kommentarer: