2008-04-21

En helg i sällskapsspelens tecken

Det har varit en trevlig, social, avslappnad och härlig helg. Framför allt har det varit en helg full med sällskapsspel!

Det började redan i fredags då familjen F kom hit för att äta varma mackor och spela spel med oss. Efter maten satte vi igång. M och H spelade backgammon som M ville lära sig. Under tiden spelade vi andra först Ticket to Ride. Som en sen inflyttningspresent fick vi ett nytt spel, Verflixxt (eller That's Life) av familjen och det blev det andra spelet för kvällen. Som avslutning kastade vi ett par omgångar gris.

I lördags tog vi det lugnt och efter frukost åkte vi till Waldshut. Där köpte vi ett par vandringskängor till mig (min födelsedagspresent från M) och strosade runt lite. Vi åt mat och glass och handlade sedan lite på Familia, en stormarknad. När vi kom hem var vädret soligt och varmt så vi spenderade resten av dagen på balkongen och jag lärde M hur man spelar Verflixxt. Det är ett roligt och ganska snabbt spel.


Igår fick vi besök av P&K. Även nu stod sällskapsspel på schemat och eftersom vädret var varmt och skönt satt vi ute på balkongen. De hade med sig Puerto Rico som vi aldrig spelat förut, men när vi väl förstod hur det fungerade var det ett jättebra spel som vi gärna spelar igen. Sedan blev det en hel massa omgångar Verflixxt innan vi åt tillsammans och därefter begav sig våra gäster av hemåt. M och jag blev kvar ute på balkongen till efter klockan nio då vi gick in och avslutade kvällen med avsnitt nummer 20 i Gray's Anatomy, säsong 3.

Sammanfattning av helgen:
  • Mycket sällskapsspel blev det
  • Spelhyllan i bokhyllan är FULL!
  • Utflykt till Waldshut
  • Balkongen, med de nya möblerna, är ordentligt invigd
  • Balkongen är underbar!
  • Vi har varit ganska disciplinerade med Gray's Anatomy

3 kommentarer:

Anonym sa...

tjena
Skulle bara säga att din blogg verkar vara intressant. Du kan gärna gå in och svara på dagens fråga.
http://notaraver.blogg.se/1208953846_dagens_frga.html

ha det fint

Annika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika sa...

Hejsan!
Kul att se andra svenskar som bor i Schweiz, själv bor jag nära Basel med min schweiziska sambo och varan 2 veckor gamla son. Hör gärna av dig!
/Annika (a_schonemann@hotmail.com)