2009-07-12

Så var det bara packningen kvar...

Efter tvådagarsturen över Lötschenpass var det dags för oss att packa väskorna för avfärd och göra oss redo att lämna Schweiz. Som tack för att vi hade fått på hos A&D med familj den sista veckan i Brugg bjöd vi dem på middag - kinamat som vi hämtade i en restaurang i Brugg. Det var mycket gott och trevligt. Efter maten träffade vi C&C en sista gång i baren Odeon i Brugg och sedan var det sovdags.

På onsdagsmorgonen, första juli, återstod det bara att stiga upp, äta frukost och ta tåget till flygplatsen i Zürich. Hela familjen B följde med oss och vinkade av oss vid tåget. För första gången på flera veckor kom känslorna ikapp och jag insåg att nu är det verkligen hej då för en längre tid det handlar om.

Ja, så checkade vi in våra väskor, betalade för våra tio kilo övervikt (dyrare än flygbiljetterna, men de var ju som tur var köpta till ett bra pris) och gick till gaten för att vänta på att lyfta. Några timmar senare steg vi av i Köpenhamn, tog tåget till Lund och sedan taxi till bostadskontoret för att hämta nycklarna till vår nya bostad. De första nätterna spenderade vi på vandrarhemmet Tåget i Lund eftersom vi inte hade någonting att sova på i lägenheten. Det var helt okej även om det så klart var lite trångt inne i kupén...

Inga kommentarer: