2008-07-05

En vecka i bilder

Här har det varit fullt upp den senaste veckan. För att sammanfatta den snabbt och enkelt kommer det här ett gäng bilder. En bild säger ju mer än tusen ord...


Grillfesten hos min tyskalärare blev ganska stor eftersom respektive (och barn) också fick vara med. Som tur var sken solen från en klarblå himmel så vi kunde vara utomhus. Trevligt.

I tisdagskväll kom mamma på besök och onsdagen spenderade vi vid poolen. Torsdag morgon åkte vi in till stan och tittade på paraden av skolbarn som gick genom staden för att fira skolavslutningen.


Festen till ära var staden smyckad med blommor och blader...

I torsdags hyrde vi bil och åkte runt i trakterna häromkring. Vi åkte bl.a. till Würenlingen där vi stannade vid en bondgård och köpte körsbär, süssmost (en äppeldryck) och några ägg. Vi hade också kunnat köpa blommor som vi i så fall helt enkelt hade knipsat av direkt från landet!


Igår åkte vi så till Luzern för att åka båt på sjön och tåg upp på Rigi Kulm. Tyvärr var det lite mulet så alplandskapet var lite svårt att se. Trevligt var det i alla fall.

Igårkväll var det så dags för en träff med tyskagruppen igen eftersom A har fyllt år. Hon hade gjort massor av mat. Förutom det på bilden bjöd hon också på Bigos, polska som hon är. Mycket gott och trevligt sällskap. :-)

Inga kommentarer: